Back to Question Center
0

Можете ли да препорачате некој добар американски софтвер за следење на Амазон?

1 answers:

Ако вашето прашање е точно поврзано со американскиот софтвер за следење на Амазон во обична смисла, можам да ви ја покажам алатката Испораки за Андроид. Овој американски софтвер за следење на Амазон може да ги следи сите ваши пратки - едноставно и лесно. Без разлика каде е можно да бидете во моментот - се што ви треба е едноставно да го внесете ID за испорака и да го проверите напредокот во испораката и фактичката локација - debt settlement debt negotiation.

Меѓу најсилните страни на Амазон Американското СЛЕДЕЊЕ алатка, јас би сакал да ги нагласам следниве главни придобивки што ги уживав најмногу од сè:

  • Рута - ако сте меѓу логистичките партнери на Амазон, следењето на пакетот со помош на Google Maps е стандардно достапно.
  • Sync - сервис за синхронизација ми помогна многу кога бев принуден да работам на повеќе уреди.
  • Заднинско известување - нема потреба секогаш да се чуваат испораките секогаш отворени. Постои одлична можност да добивате известување секој пат кога се менува статусот на пратката.
  • Оптимизација - овој инструмент се покажа како добро оптимизиран за таблети. Се обидов и на мојот паметен телефон - и немаше никакви проблеми со тоа, уживав во целосен масен збир на функции - исто како да го користам на мојот десктоп компјутер.
  • Widget - беше убаво и многу корисно да додавате додатоци за брз преглед без да ја отворите апликацијата - само на мојот домашен екран.

Овие карактеристики се покажаа како многу корисни за мене како за слободен корисник. Да ја кажам вистината, немав можност да ја пробам својата про верзија. Луѓето велат дека ако го купите, вие не само што ќе добиете некои дополнителни функции, туку ќе се ослободите од оние досадни реклами еднаш и за сите. Во исто време, ќе има некои дополнителни опции за прилагодување при купувањето.

И ако сте заинтересирани, тука се главните функции кои доаѓаат со Испораките Про (се разбира, според развивачот на софтверот):

  • Напредни опции за синхронизација кои работат со повеќе сметки, како на самиот Амазон, така и на eBay.
  • Режим за прилично режим и верзија без реклами.
  • Различни приспособени теми за апликации достапни на отворен пристап.
  • Неколку јазици поддржани со платена верзија.
  • И многу други погодности поставувања.

Достава Амазон САД СЛЕДЕЊЕ стан се покажа како навистина корисни за мене, особено кога ми требаше да синхронизирам голем број на мојот продавачот сметки на Амазон и eBay. Не знам дали нивната верзија со многу масти е навистина корисна, но она што можам да го кажам за сигурно - нивната бесплатна верзија се покажа како доволно корисна за мене да заборавам на секој хаос со следење на повеќе пратки - еднаш и за сите.

December 22, 2017